Клуб Галицької Кухні

Клуб галицької кухні – організація, яка має на меті об’єднання всіх зацікавлених у розвитку галицької гастрономії (рестораторів, кухарів, дослідників, журналістів, представників влади, громадських діячів) як культурного феномену, а також як ресурсу, що сприятиме туристичній привабливості Галичини, незалежно від державної приналежності її окремих земель.

Клуб Галицької Кухні проводить діяльність у таких напрямках:

  • Наукові дослідження;
  • Освітні програми;
  • Створення Бібліотеки Галицької кухні;
  • Популяризація в ЗМІ та інтернеті;
  • Видавнича діяльність;
  • Проведення гастрономічних форумів, фестивалів та ярмарків галицьких продуктів;
  • Пошук виробників ендемічних галицьких продуктів, їх популяризація;
  • Знакування ресторанів та продуктів;
  • Розробка гастрономічних турів;
  • Створення програм лояльності чи дисконтних систем;
  • Транскордонна співпраця.