Клуб Галицької Кухні
Клуб галицької кухні – організація, яка має на меті об’єднання всіх зацікавлених у розвитку галицької гастрономії (рестораторів, кухарів, дослідників, журналістів, представників влади, громадських діячів) як культурного феномену, а також як ресурсу, що сприятиме туристичній привабливості Галичини, незалежно від державної приналежності її окремих земель.
Клуб Галицької Кухні проводить діяльність у таких напрямках:
- Наукові дослідження;
- Освітні програми;
- Створення Бібліотеки Галицької кухні;
- Популяризація в ЗМІ та інтернеті;
- Видавнича діяльність;
- Проведення гастрономічних форумів, фестивалів та ярмарків галицьких продуктів;
- Пошук виробників ендемічних галицьких продуктів, їх популяризація;
- Знакування ресторанів та продуктів;
- Розробка гастрономічних турів;
- Створення програм лояльності чи дисконтних систем;
- Транскордонна співпраця.