Конкурс галицьких вегетаріанських рецептів

  Опубліковано   Опублікував   Немає коментарів

вегет (1)
Уперше у Львові пройшов гастрономічний конкурс і творча майстерня на тему традиційних галицьких вегетаріанських рецептів. Кухарі отримали рецепти понад сторічної давності, аби адаптувати їх до сучасного ресторанного приготування.
Перше місце поділили команда шеф-кухаря ресторану “Bianco Rosso” у Львові Кості Голика та група шеф-кухаря ресторану “Гермес” з Трускавця Романа Іваника.
Подібні конкурси-дослідження Галицька Школа Гостинності та Клуб Галицької Кухні/Klub Kuchni Galicyjskiej/Galician Cuisine Club планують проводити щомісяця. Більше фото на нашій сторінці у фейсбук
Категорії: Новини