Кулінарний майстер-клас: “Міксологія локальних продуктів”

  Опубліковано   Опублікував   Немає коментарів

mini

Копчена полядвиця, бурячки з хроном, печений паштет із мармулядою з гогодз, намазка з оселедця, локальні сири, 4 види хліба та багато інших місцевих продуктів можна було поєднати між собою та отримати щоразу новий смак на майстер-класі, що проходив на фестивалі вуличної їжі у Львові. Короною заходу була зупа із квашених огірків, селери, картоплі та телятини.

Майстер-клас проводили – креативний директор Kumpel’ Group Олексій Петелько, кулінарний блогер та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар (Пані Стефа) та бренд шеф ТМ БОЇМ Олексій Кучмістов.

Готувати із продуктів, що доступні на відстані витягнутої руки – це корисно і смачно.

Категорії: Новини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *