Польсько – український семінар “Транскордонна співпраця”

  Опубліковано   Опублікував   Немає коментарів

фото

Клуб Галицької Кухні розповів про важливість гастрономічного чинника у розвитку туризму в Карпатському регіоні

30 жовтня 2013 року, в рамках “Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності” відбувся спільний польсько – український семінар “Транскордонна співпраця у сфері туризму в Єврорегіоні Карпати”.

Клуб Галицької Кухні  презентував себе на семінарі, наголосивши про важливість та особливу роль гастрономічної складової у розвитку карпатського регіону та унікальні смакові властивості галицької кухні, що почали формуватися ще з 11 століття.

На семінарі були присутні Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Яростав Дрозд, а також представники Міністерств та відомств державного та місцевого рівнів Республіки Польща та України.

Сподіваємось на плідну співпрацю з вітчизняними та польськими представниками готельно-ресторанного бізнесу з метою популяризації галицької кухні на території усієї Галичини.

Категорії: Новини