У конкурсі андрутів перемогли кокос і шоколад

  Опубліковано   Опублікував   Немає коментарів

конкурс андрутів

Саме такими – кокосовою та шоколадною – були начинки андрутів, які приготувала переможниця конкурсу – працівниця кафе «Спіжарка львівська» Оксана Солук. Окрім смачної начинки, вагомим чинником для її перемоги стали вафлі власного приготування, а також гарне оформлення. Рецепт-переможець можна побачити тут.

Друге і третє місця поділили власниця дизайн-агенції «Птаха» Мар’яна Душар, яка подала трускавково-рожові та кавово-помаранчеві андрути і школярки Уляна Сеньків, Марта Кохан та Настя Кохан з андрутами в шоколаді, прикрашеними печивом-трубочками. Загалом у конкурсі взяли участь тринадцять рецептів традиційного львівського десерту. Журі очолював відомий письменник і кулінар Юрій Винничук.

Більше фото тут.

Категорії: Новини