Львів_на_Тарілці_16 2

Андрути Яремишині

Липень 8, 2013

Львів_на_Тарілці_16 2

Приготування:

Цей рецепт зберегла для людства працівниця кафе «Спіжарка» Оксана Солук. Саме з ним вона перемогла у конкурсі андрутів, який Клуб галицької кухні проводив 29 червня в рамках фестивалю «Львів на тарілці».

Готуємо масу шоколадну:

1Цукор висипаємо до металевого посуду (добре, якщо це буде 1 л горня, або тарілка з високими бортиками) і додаємо до нього какао. Розмішуємо їх добре ложкою. Вибиваємо до цього по одному яйцю (не перестаючи вимішувати). Коли яйце добре поєдналось з цукром та какао – ставимо утворену масу на парову баню і продовжуємо вимішувати до тих пір, поки цукор не почне розчинятись (тільки потрібно слідкувати, щоб не почало кипіти!).

2Знімаємо масу з плити і одразу додаємо дрібними шматочками масло. Вимішуємо усе до тих пір, поки масло не розчиниться. Охолоджену масу ставимо на 2 – 8 годин до холодильника.

Готуємо масу кокосову:

1Ставимо посуд на парову баню і виливаємо у нього молоко. Помішуємо до тих пір, поки не буде теплим. Висипаємо поступово до нього цукор-пудру і продовжуємо мішати. Цукор має розчинитись у молоці. Добавляємо кокосову стружку і кусниками масло. Вимішуємо все до у творення однорідної, густої маси. Знімаємо масу з вогню, охолоджуємо та ставимо до холодильника на 2 – 8 годин.

2Вафлі перемащуємо масою (кокосову даємо у середину андрутів) та ставимо готовий виріб до холодильника ще на 4 – 5 годин. Перед подачею нарізаємо на ромбиками та декоруємо м’ятою.

Інгредієнти

Маса шоколадна:

¾ склянки цукру

2,5 ложки натурального, без домішків (100%) какао

3 яйця (невеликих, якщо великі то 2)

250 грам домашнього масла,

1 столова ложка коньяку

100 грам мигдалевих горішків

Маса кокосова:

25 столових ложок молока великої жирності (3,2%)

80 грам цукру-пудри

200 грам кокосової стружки

200 грам домашнього масла

Вафлі листові круглі – 1 упаковка

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *