андрути

Андрути

Травень 16, 2013

андрути

Приготування:

Галицька відповідь знаменитому віденському торту «Пішингер». У австрійський смаколик поміж пластами вафель іде крем з какао, масла, цукрової пудри, ванільного цукру і горішків.

1У галицькому варіанті, за переписом Дарії Цвек – найвідомішої не лише в Галичині, а й у всій Україні авторки кулінарних книг – замість масла і ванільного цукру треба використовувати сметану і обов’язково додати ложку коньяку або рому.

На жаль, у наші дні і від андрутів, і від «Пішингера» в масовому продажі залишився лише дуже спрощений варіант. На базарах, в їдальнях і кафе можна легко знайти вафлі, перемазані згущеним молоком, з непретензійною радянською назвою «Вафельний торт». Справжні ж андрути ви спробуєте хіба що вдома у деяких львівських господинь.

Інгредієнти

крем з какао і сметани

горішки

ложка коньяку чи рому

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *