269e5b99e38d

Борщик«на похмілля» (10 порцій)

Листопад 12, 2013

269e5b99e38d

Приготування:

1Буряк почистити, розрізати на чвертки, покласти в баняк (3л) та залити водою. Поставити на вогонь і варити протягом 20 хвилин.

2Тим часом нарізати скибками ковбасу, грудинку, реберця, покласти все в каструлю.

3Також туди покласти 15 оливок, лавровий листочок, 5-6 горошин чорного перцю та 2 – духм’яного. Варити протягом пів години.

4Окремо зварити на «круто» яйця.

5В кінці варіння вкинути скибку лимона до борщу, всипати дрібку лимонної кислоти, чайну ложку цукру, посолити та зняти з вогню. Борщ має настоятися не менше години. Лимон та буряк прибрати.

6При подачі в тарілку покласти 3 оливки і яйце, порізане на чвертки.

Інгредієнти

Буряк – 0,5 кг,

Ковбаса домашня печена – 150 г,

Ребра свинячі копчені – 150 г,

Шпондерок копчений – 150 г,

Яйця курячі – 10 шт,

Оливки – 30 шт,

Цитрина – 1 шт.

Приправи: лавровий лист, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, сіль, цукор

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *