
Борщик«на похмілля» (10 порцій)
Листопад 12, 2013

Приготування:
1Буряк почистити, розрізати на чвертки, покласти в баняк (3л) та залити водою. Поставити на вогонь і варити протягом 20 хвилин.
2Тим часом нарізати скибками ковбасу, грудинку, реберця, покласти все в каструлю.
3Також туди покласти 15 оливок, лавровий листочок, 5-6 горошин чорного перцю та 2 – духм’яного. Варити протягом пів години.
4Окремо зварити на «круто» яйця.
5В кінці варіння вкинути скибку лимона до борщу, всипати дрібку лимонної кислоти, чайну ложку цукру, посолити та зняти з вогню. Борщ має настоятися не менше години. Лимон та буряк прибрати.
6При подачі в тарілку покласти 3 оливки і яйце, порізане на чвертки.
Коментарі