1 2

Голубці з рисом та овочами

Грудень 26, 2013

1 2

Приготування:

1Рис відварити, додати овочі подрібнені кубиками та гриби. Все вимішати, посолити та поперчити.

2Листя капусти приварити в підсоленій воді до стану, аби воно гнулось і не ламалось. Начинити голубці, скласти в деко, залити водою, додати порізаний корінь петрушки та горошини чорного і духмяного перцю. Поверха покласти сухі гіллячки кропу, тушкувати в духовці 40-60 хвилин.

Інгредієнти

склянка рису

болгарський перець різного кольору

середня морквина

півсклянки сушених відварених порізаних білих грибів

головка савойської капусти

корінь петрушки

прянощі, ціль, перець

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *