5

Гречані млинці

Грудень 26, 2013

5

Приготування:

1Звечора склянку гречаного і звичайного борошна змішати з теплою водою і дріжджами до консистенції густої сметани і лишити в теплі.

2Зранку додати решту борошна, сіль і цукор. Дати трохи постояти.

3Коли тісто підніметься – додати трохи теплої води, аби було як на оладки.

4Дати постояти ще півгодини й випікати млинці на гарячій пательні з достатньою кількістю олії.

5Перед подачею полити медом та посипати родзинками.

Інгредієнти

склянка гречаного борошна (або змолоти в кавомолці звичайну суху гречку)

дві склянки звичайного пшеничного борошна

20-25 г дріжджів

1 чайна ложка солі

1 столова ложка цукру

олія

родзинки та мед

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *