
Гриби «запалені» з кулешею
Грудень 26, 2013

Приготування:
1Гриби залити на ніч водою, потім в тій же воді зварити. Готові гриби відкинути на друшляк. Потім порізати соломкою. Цибулю дрібно покришити та підсмажити на олії до золотистого кольору, додати порізані гриби, посолити та поперчити.
2Борошно засмажити на олії, додати відвар з грибів, додати сіль та перець, довести до кипіння. Має вийти густий соус.
3До киплячої води всипати кукурудзяне борошно і, весь час помішуючи дати покипіти 10 хвилин. Варити, поки не вбере воду. Далі викласти в пласку посудину і поставити на кілька хвилин в духовку, до утворення шкірочки.
4Готову кулешу порізати (або витиснути з допомогою кулінарних кілець чи форм) і подавати з грибним соусом та підсмаженими з цибулею грибами.
Коментарі