Fränkische_Brotsuppe-1

Хлібна зупа по-львівськи

Листопад 12, 2013

Fränkische_Brotsuppe-1

Приготування:

Ще одна колись традиційна для Львова зупа, яку зараз готують де завгодно, тільки не у Львові. Особливо вона популярна у Польщі та осередках польської діаспори, наприклад, у Чикаго.

1Хліб порізати кубиками, підсушити до рум’яного. Дрібно покришити цибулю, підсмажити, додати борошна, підсмажити до рум’яного, поєднати з бульйоном і ковбасою, варити 15 хв. При температурі 90°C.(?)

2Ковбасу вийняти, покраяти на порції, вкласти до зупи разом із грінками, доготувати ще з хвилину, приправити і подавати.

Інгредієнти

1,7 л бульйону (телячі кістки + морква + цибуля)

400 г хліба

1 ложка смальцю

100 г цибулі

20 г борошна

400 г білої ковбаси

Сіль, перець, часник, майоран

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *