sup-yablochnyj_7510 3

Холодник «яблунівка і грушівка»

Листопад 12, 2013

sup-yablochnyj_7510 3

Приготування:

Рецепт із книги Ольги Франко «Перша українська загально практична кухня», випробуваний на домашній кухні одного з учасників Клубу галицької кухні.

1Яблука помити, порізати і зварити.

2Окремо зварити груші, додавши гвоздики й кориці.

3Узвар процідити, а фрукти протерти через сито.

4Розмішати з одною ст. ложкою борошна, додати цукру, три ст. ложки сметани.

5Прокип’ятити й охолодити. При подачі додати ще сметани.

Інгредієнти

5 яблук

2-3 груші

1 ст. л. борошна

1 ст. л. цукру

4-5 ст. л. сметани

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *