2

Капуста засипана

Грудень 26, 2013

2

Приготування:

1Капусту посікти та викласти на пательню з невеликою кількістю олії. Тушкувати під закритою кришкою 5 хвилин. Додати квашену капусту, і тушкувати ще хвилини зо три. Посолити, поперчити.

2Моркву натерти на дрібну терку на вистелити дно глиняного банячка, в якому буде запікатись капуста. Покласти кілька горошин духмяного перцю.

3До капусти додати 100-120 грамів промитого пшона, добре вимішати. Капусту з пшоном викласти на моркву, влити зверху трішки води та 2 столові ложки олії. Закрити кришкою і тушкувати в духовці близько години при температурі 160 градусів.

4При подачі можна збризнути лимонним соком та посипати зеленою цибулькою.

Інгредієнти

300-400 грам свіжої капусти

жменя квашеної капусти

морквина

100 грам пшона

сіль, перець, олія, горошини духмяного перцю

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *