IMG_1164

Квасоля маринована з овочами

Грудень 26, 2013

IMG_1164

Приготування:

1Квасолю попередньо відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води. Цибульку дрібно нарізати та підсмажити на олії до золотистого кольору.

2На пательню додати натерту на крупній терці морквину, протушкувати трохи, далі додати порізаний соломкою болгарський перець. Додати трохи відвару з квасолі, аби овочі не були сухі.

3Часник нарізати невеличкими шматочками та додати до овочів на пательні, все посолити, поперчити, додати фенгурек, накрити кришкою і зняти з вогню.

4Банку добре промити. На дно викласти по черзі шар смажених овочів та шар квасолі наповнивша банку. Між шарами покласти суцвіття гвоздики та розріджені навпіл горошини духмяного перцю. Зверху влити 2-3 столові ложки відвару з квасолі.

5Щільно закрити і поставити в холодне місце на 2-3 доби.

Інгредієнти

склянка білої квасолі

середня морквина

невеличка цибулинка

половина болгарського перцю

зубчик часнику

2 суцвіття гвоздики, 3 горошини духмяного перцю, пів чайної ложки сушеного фенгуреку (пажитнуку)

сіль, перець, олія

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *