syrnyj-sup-s-kleckami-iz-kabachka1 2

Літня зупа з кабачковими галушками

Листопад 12, 2013

syrnyj-sup-s-kleckami-iz-kabachka1 2

Приготування:

Легка овочева зупка з незвичними галушками. Рецепт не дуже давній, з 20 століття, зате зупа смачна і корисна, а готується дуже швидко. Рецепт доступний до втілення навіть для кухаря-початківця.

1Грудку порізати на невеликі шматочки, картоплю почистити і порізати кубиками. Морквину нарізати кружальцями. Усе проварити протягом 10-12 хвилин. Посолити до смаку. Додати таку заправку: моркву і селеру натерти на тертці з великими отворами. Цибулю порізати дрібно. Спасерувати цибулю, селеру і моркву на олії до золотистого кольору. В кінці додати манку і потримати на вогні ще 1 хвилину.

2Прокип’ятити зупу з заправкою 1 хвилину. Додати часник, порізаний шматочками, лавровий лист.

3Для галушок кабачок потерти на тертці з великими отворами. Відтиснути сік. Додати яйце, сіль, борошно, порізану зелень.

4Далі опустити у зупку столовою ложкою галушки і варити ще 1-2 хвилини на слабкому вогні.

5Галушки мають спливти.

Подавати зупку зі сметаною.

Інгредієнти

Складники на зупку:

1 куряча грудка

2 морквини

1 цибулина

2 картоплини

1\2 кореня селери

3л води

1-2 лаврових листки

3-4 зубки часнику

2-3 горошини чорного перцю

1 ст.л. манки

2 ст.л. олії

Складники для галушок:

1\4 невеликого кабачка

1 яйце

1\2 пучка суміші зелені (кріп, петрушка)

2-3 ст.л. борошна

сіль

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *