Літня зупа з кабачковими галушками
Листопад 12, 2013
Приготування:
Легка овочева зупка з незвичними галушками. Рецепт не дуже давній, з 20 століття, зате зупа смачна і корисна, а готується дуже швидко. Рецепт доступний до втілення навіть для кухаря-початківця.
1Грудку порізати на невеликі шматочки, картоплю почистити і порізати кубиками. Морквину нарізати кружальцями. Усе проварити протягом 10-12 хвилин. Посолити до смаку. Додати таку заправку: моркву і селеру натерти на тертці з великими отворами. Цибулю порізати дрібно. Спасерувати цибулю, селеру і моркву на олії до золотистого кольору. В кінці додати манку і потримати на вогні ще 1 хвилину.
2Прокип’ятити зупу з заправкою 1 хвилину. Додати часник, порізаний шматочками, лавровий лист.
3Для галушок кабачок потерти на тертці з великими отворами. Відтиснути сік. Додати яйце, сіль, борошно, порізану зелень.
4Далі опустити у зупку столовою ложкою галушки і варити ще 1-2 хвилини на слабкому вогні.
5Галушки мають спливти.
Подавати зупку зі сметаною.
Коментарі