Миколайчики (медівнички)
Грудень 9, 2013
Приготування:
1Збиваємо яйця з цукром, додаємо розтоплене масло та мед. Добре перемішуємо, додаємо борошно, корицю і соду. Замішуємо тісто до консистенції як для вареників і ще з пів години його місимо. Чим довше міситимемо тим м'якшим буде печиво. Тісто розкатуємо і, за допомогою формочок, відтискаємо заготовки для печива. Кожне печенько намазуємо зверху збитим з цукром жовтком і прикрашаємо половинкою горішка.
2Прикрашені медівнички ставимо пекти в гарячу духовку і при температурі 200 градусів випікаємо 20-25 хв.
3Охолоджуємо і кладемо в пакуночок з подарунками.
Коментарі