IMG_9599

Миколайчики (медівнички)

Грудень 9, 2013

IMG_9599

Приготування:

1Збиваємо яйця з цукром, додаємо розтоплене масло та мед. Добре перемішуємо, додаємо борошно, корицю і соду. Замішуємо тісто до консистенції як для вареників і ще з пів години його місимо. Чим довше міситимемо тим м'якшим буде печиво. Тісто розкатуємо і, за допомогою формочок, відтискаємо заготовки для печива. Кожне печенько намазуємо зверху збитим з цукром жовтком і прикрашаємо половинкою горішка.

2Прикрашені медівнички ставимо пекти в гарячу духовку і при температурі 200 градусів випікаємо 20-25 хв.

3Охолоджуємо і кладемо в пакуночок з подарунками.

Інгредієнти

Тісто:

150 г меду

600 г борошна

4 яйця

200 г цукру

100 г вершкового масла

1 чайна ложка соди погашеної оцтом

2 чайні ложки кориці

Намазка:

1-2 жовтки для намазування

3 чайні ложки цукру

300 г горіхів

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *