1 3

Оселедець пікантний

Грудень 26, 2013

1 3

Приготування:

1Оселедець почистити, промити, вибрати кісточки, розрізати навпіл та порізати на шматочки. Приготувати маринад – до 200 грамів води додати сіль, цукор, горошини перцю, лавровий лист, довести все до кипіння, накрити кришкою та зняти з вогню.

2Якщо оселедець вже солений – солі дати менше.

3В банці перекласти шарами оселедець з порізаною колечками цибулею, плястерками лимона та смужками грейпфрутової цедри, залити маринадом. Закрити щільно банку та поставити на добу в прохолодне місце. Завдяки цитрусовим оселедець матиме дуже приємний аромат та ніжне філе. Оцет до даного рецепту додавати не варто оскільки достатньо кислоти з лимону.

Інгредієнти

цілий оселедець

цибулина

3-4 плястерка лимона

нарізана смужками цедра половити грейпфрута

мелений перець, кілька горошин чорного та духмяного перцю, один лавровий листочок

по чайній ложці цукру та солі

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *