Оселедець пікантний
Грудень 26, 2013
Приготування:
1Оселедець почистити, промити, вибрати кісточки, розрізати навпіл та порізати на шматочки. Приготувати маринад – до 200 грамів води додати сіль, цукор, горошини перцю, лавровий лист, довести все до кипіння, накрити кришкою та зняти з вогню.
2Якщо оселедець вже солений – солі дати менше.
3В банці перекласти шарами оселедець з порізаною колечками цибулею, плястерками лимона та смужками грейпфрутової цедри, залити маринадом. Закрити щільно банку та поставити на добу в прохолодне місце. Завдяки цитрусовим оселедець матиме дуже приємний аромат та ніжне філе. Оцет до даного рецепту додавати не варто оскільки достатньо кислоти з лимону.
Коментарі