Parzybroda 2

Пажиброда по-львівськи

Листопад 12, 2013

Parzybroda 2

Приготування:

Пажиброда (в перекладі «обпечена борода») – зупа, яку віддавна готували львівські вірмени. Цікаво, що зараз вона дуже популярна у Польщі, а у Львові пажиброду практично не готують. Ми подаємо рецепт, випробуваний в одній із передач на польському телебаченні відомим кулінарним критиком Польщі Робертом Макловічем.

1У холодну воду покласти м'ясо, часник, лавровий лист, духмяний перець, дрібку естрагону, моркву, селеру, цибулю, варити близько півтори години.

2Відокремити м'ясо від кістки, порізати на середнього розміру шматки, закинути назад у відвар.

3Додати грубо накришені капусту, картоплю, помідори (попередньо зняти шкірку).

4Готувати, доки все не вм’якне.

5Додати сіль і перець.

Інгредієнти

Ягнятина з кісткою - 800 г

Капуста білокачанна – 0,5 кг

1 морквина, кавальчик селери, цибулина

3-4 картоплини

2-3 помідори

Лавровий лист, духмяний перець, 2-3 зубці часнику, естрагон, сіль, перець

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *