cvikli

Цвікли з хроном, або ж Бурячки

Травень 16, 2013

cvikli

Приготування:

Це салат із дрібно тертого буряка, заправляється свіжим тертим хроном, сіллю, цукром, оцтом. Найчастіше подають до холодцю. Дуже популярна закуска в ресторанах чи кафе української кухні, але справжня насолода – посмакувати її вдома у львівської господині під горілку або хрінівку.

1Бурячок відварюємо, чистимо і натираємо на терці для буряка (дрібні, округлі дірочки з загостреннями)

2Натираємо корінь хрону, зверху поливаємо 1ст.л. оцту, 0,5ч.л. солі і 0,5ч.л. цукру.

3Розмішуємо і солимо.

Смачного!

Інгредієнти

400 г буряку

1 корінь хрону

1 ст.л. оцту

1/2 ч.л. солі

1/2 ч.л цукру

00:00

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *