Аня Потапова

Вишневий штрудель

Вишневий штрудель

Сьогодні я хочу представити вам традиційний галицький рецепт вишневого штруделя, простого у приготуванні, але дуже смачного смаколика. Згідно традиційної подачі штрудель подається теплим, тому він якнайкраще підходить для затишних зимових вечорів. Довший час я боялася братися за його приготування, здавалося, що розкатування найтоншого тіста – це мистецтво, яке мені не під силу. Але насправді все […]

  Читати далі
  Листопад 18, 2013   Немає коментарів
Знакомство с галицкой кухней.

Знакомство с галицкой кухней.

Здравствуйте! Меня зовут Аня, и я очень люблю готовить. Вообще-то я настоящая сибирская девчонка! Выросла в городе Томске в Западной Сибири втрадиционной русской семье, с младенчества привыкла к холодам, снегам и зиме длиною в полгода. Лыжные прогулки, санки, прыжки с крыши в снежные сугробы, две пары варежек и лицо, укутанное шарфом до самых глаз, – […]

  Читати далі
  Листопад 15, 2013   Немає коментарів