Новини
![Кулінарний майстер-клас: «Поетична кухня Лема»](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2017/09/IMG_2392-150x150.jpg)
Кулінарний майстер-клас: «Поетична кухня Лема»
6 вересня, в рамках Форуму видавців, письменники, блогери та кухарі Львова на майстер-класі «Поетична кухня Лема» розповідали історії, читатили уривки зі Станіслава Лема, готувалита презентували три кулінарні книги. Усі гості мали змогу дізнатися, що їли галичани 100 років тому та познайомилися з непересічними кулінарними книгами, виданими у Львові ще на початку XX століття. Це «Нова кухня вітамінова», написана справжньою галицькою [...] Читати далі![Кулінарний майстер-клас: “Міксологія локальних продуктів”](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2017/09/mini-150x150.jpg)
Кулінарний майстер-клас: “Міксологія локальних продуктів”
Копчена полядвиця, бурячки з хроном, печений паштет із мармулядою з гогодз, намазка з оселедця, локальні сири, 4 види хліба та багато інших місцевих продуктів можна було поєднати між собою та отримати щоразу новий смак на майстер-класі, що проходив на фестивалі вуличної їжі у Львові. Короною заходу була зупа із квашених огірків, селери, картоплі та телятини. [...] Читати далі![Перший міський конкурс наливок](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2014/06/987987-150x150.jpg)
Перший міський конкурс наливок
От і завершився Перший міський конкурс наливок імені Й. А. Бачевського. Конкурс, який здивував багатьох тим, що при такій кількості алкоголю все було настільки ґречно і культурно. Конкурс, в якому є переможці, але нема переможених, адже всі учасники отримали щось позитивне: хтось досвід, хтось – увагу суспільства, хтось – рекламу для свого закладу, хтось – втішні призи. Усі наливки – […]
Читати далі![Конкурс галицьких вегетаріанських рецептів](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2016/02/вегет-1.jpg)
Конкурс галицьких вегетаріанських рецептів
Уперше у Львові пройшов гастрономічний конкурс і творча майстерня на тему традиційних галицьких вегетаріанських рецептів. Кухарі отримали рецепти понад сторічної давності, аби адаптувати їх до сучасного ресторанного приготування. Перше місце поділили команда шеф-кухаря ресторану “Bianco Rosso” у Львові Кості Голика та група шеф-кухаря ресторану “Гермес” з Трускавця Романа Іваника. Подібні конкурси-дослідження Галицька Школа Гостинності та Клуб Галицької Кухні/Klub […]
Читати далі![Клуб Галицької Кухні став асоційованим членом Львівського Туристичного Альянсу](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2014/02/lta-150x150.jpg)
Клуб Галицької Кухні став асоційованим членом Львівського Туристичного Альянсу
У нас приємні новини: Клуб Галицької Кухні офіційно став асоційованим членом Львівського Туристичного Альянсу! Членство в Альянсі дасть можливість Клубу брати участь у прийнятті важливих стратегічних рішень міста щодо розвитку у сфері туризму й гостинності, зокрема Клуб матиме можливість впливати на гастрономічну складову розвитку туризму у Львові, популяризуючи галицьку кухню й створюючи імідж Львова не […]
Читати далі![Клуб Галицької Кухні презентував набір листівок “12 різдвяних страв галицької кухні”](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2014/01/galcuisine-150x150.jpg)
Клуб Галицької Кухні презентував набір листівок “12 різдвяних страв галицької кухні”
Клуб Галицької Кухні підготував гарний подарунок для тих, хто любить галицькі традиції, смачну їжу та красиві фото. До новорічно-різдвяних свят з друку вийшов набір листівок з рецептами “12 різдвяних страв галицької кухні”. Чудова господиня і вправний фотограф Надія Кошель після консультацій з нашими експертами приготувала, цікаво прикрасила і зазнимкувала пісні наїдки, рецепти яких уже багато […]
Читати далі![Чим допомогти кухні Євромайдану](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2013/12/687322-01-08-150x150.jpg)
Чим допомогти кухні Євромайдану
Зараз тисячі людей намагаються різним чином допомогти Євромайдану у Києві. Одна з основних потреб, поруч із дровами, ковдрами, наметами, одягом і бензином – харчі. Якщо ви мешкаєте або перебуваєте зараз у Києві – все більш менш просто: робите чай в термосі, берете відро готової їжі і везете на майдан. Або просто купуєте «набір революціонера»: печиво, […]
Читати далі![Галицька кухня – професійно, але просто і без пафосу](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2016/02/1403695_657280937645186_2104294547_o.jpg)
Галицька кухня – професійно, але просто і без пафосу
У Львові завершився четвертий щорічний конкурс кухарів “Просто. Їжа без пафосу”. Цього року організатори – компанія “ГалЕкспо” та “Західна Шеф Група” – обрали головною темою конкурсу галицьку кухню. Цікаво, що готувати наші рідні страви зібралися не лише львів’яни та вихідці з Івано-Франківщини, але й учасники з Чернівців і Одеси. Як не парадоксально, але саме представник Одеси переміг в індивідуальному змаганні, приготувавши […]
Читати далі![Польсько – український семінар “Транскордонна співпраця”](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2013/11/фото-150x150.jpg)
Польсько – український семінар “Транскордонна співпраця”
Клуб Галицької Кухні розповів про важливість гастрономічного чинника у розвитку туризму в Карпатському регіоні 30 жовтня 2013 року, в рамках “Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності” відбувся спільний польсько – український семінар “Транскордонна співпраця у сфері туризму в Єврорегіоні Карпати”. Клуб Галицької Кухні презентував себе на семінарі, наголосивши про важливість та особливу роль гастрономічної […]
Читати далі![Тернопіль запрошує на “Галицьку дефіляду”](http://www.gcc.in.ua/wp-content/uploads/2013/10/DSC_9384-150x150.jpg)
Тернопіль запрошує на “Галицьку дефіляду”
Перший масштабний гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда» відбудеться у Тернополі 26-27 жовтня. Як повідомили організатори, мешканцям і гостям міста презентуватимуть найкращі страви галицької кухні місцеві ресторатори. Варитимуть на Театральному майдані і спільну страву – капусту засипану. Участь у кулінарному святі вже зголосилися взяти десять рестораторів, які переконані, що традиції здорового харчування потрібно повертати у місто. Ідею […]
Читати далі