Новини

Галицьке смакування у Кракові

Галицьке смакування у Кракові

З 10 по 13 жовтня представники Клубу Галицької Кухні  відвідали славетне галицьке місто Краків. На головній площі міста відбувся фестиваль “Наша Галичина”, організований Центром молоді ім. доктора Генрика Йордана та секретарями міських рад Кракова та Львова. Під час фестивалю гості ознайомились не лише з виробами ручної роботи майстрів із усієї Галичини, а й мали можливість […]

  Читати далі
  Жовтень 16, 2013   Немає коментарів
Свято сиру і вина. Львів, 18-20 жовтня

Свято сиру і вина. Львів, 18-20 жовтня

Вишукані та водночас демократичні продукти – сир та вино – представлять на IV Міському святі Cиру і Вина, яке відбудеться 18-20 жовтня у подвірї Палацу Потоцьких на вулиці Коперніка. Протягом трьох днів гості свята матимуть змогу відвідати рекордний Ярмарок сирів та вина, забави, конкурси, концерти музичних колективів, та багато іншого. IV Міське свято Сиру і Вина— це гарна нагода більше довідатись про культуру сироваріння та […]

  Читати далі
  Жовтень 14, 2013   Немає коментарів
З 10 по 13 жовтня відбудеться фестиваль «Наша Галичина»

З 10 по 13 жовтня відбудеться фестиваль «Наша Галичина»

З 10 по 13 жовтня представників Клубу Галицької Кухні можна буде зустріти на головній площі Кракова. Разом із іншими львів’янами та друзями з Кракова ми беремо участь у фестивалі «Наша Галичина». Фестиваль проводиться вперше в історії з ініціативи секретарів міських рад Кракова та Львова. У непарні роки свято відбуватиметься у Кракові, в парні – у […]

  Читати далі
  Жовтень 1, 2013   Немає коментарів
Михайло Гросуляк запрошує на І ярмарок «Галицька дефіляда»

Михайло Гросуляк запрошує на І ярмарок «Галицька дефіляда»

25 серпня в Тернополі у музейній ресторації «Старий млин» відбудеться перший ярмарок з нагоди Дня народження України «Галицька дифіляда». «Сьогодні ми стикнулися з дуже серйозною проблемою – пошуком якісних натуральних продуктів. Ми часто не знаємо, що їмо – настільки зараз багато додають підсилювачів смаку та іншої «хімії». Якісний продукт простій людині практично не можливо і […]

  Читати далі
  Серпень 20, 2013   Немає коментарів
Гастрономічний сплав Дністром

Гастрономічний сплав Дністром

Мережа ресторанів «Самогонна ресторація», Клуб Галицької Кухні за підримки РестоПрактик запрошує Вас у дивосвіт Дністровського каньйону. З 6 по 9 серпня 2013 року. Початок та кінець подорожі – у Тернополі. Вартість: 4000 грн Географія мандрів з Господарем – Тернопільське Подністров’я і все, що є найцікавіше в ньому. Сплав по Дністру з Господарем – це не […]

  Читати далі
  Липень 21, 2013   Немає коментарів
У конкурсі андрутів перемогли кокос і шоколад

У конкурсі андрутів перемогли кокос і шоколад

Саме такими – кокосовою та шоколадною – були начинки андрутів, які приготувала переможниця конкурсу – працівниця кафе «Спіжарка львівська» Оксана Солук. Окрім смачної начинки, вагомим чинником для її перемоги стали вафлі власного приготування, а також гарне оформлення. Рецепт-переможець можна побачити тут. Друге і третє місця поділили власниця дизайн-агенції «Птаха» Мар’яна Душар, яка подала трускавково-рожові та […]

  Читати далі
  Липень 16, 2013   Немає коментарів
Свято андрута – конкурс господинь та їхніх рецептів

Свято андрута – конкурс господинь та їхніх рецептів

У рамках Фестивалю «Львів на тарілці» Клуб галицької кухні за підтримки Львівської міської ради проводить конкурс з приготування традиційного львівського десерту – андрутів. Андрути – торт на основі вафель із різноманітними солодкими начинками. Свого часу його готувала ледве не кожна львівська господиня, подавали андрути також у рестораціях. Зараз же секрет андрутів зберігають лише окремі галицькі […]

  Читати далі
  Червень 20, 2013   Немає коментарів
Франківчани приєдналися до Клубу галицької кухні

Франківчани приєдналися до Клубу галицької кухні

Презентація «Клубу галицької кухні» В Івано-Франківську відбулася 30 травня в покоях для гощень «Світлиця Мулярова». На презентацію були запрошені ресторатори, фермери, журналісти, представники влади. Усі гості мали можливість прослухати лекцію «Феномен галицької кухні» від письменника Тараса Прохаська та «Історія і філософія галицької кухні» від Всеволода Поліщука. Ресторатор, один із засновників Клубу Марк Зархін розповів про […]

  Читати далі
  Червень 4, 2013   Немає коментарів